Un miliardar le-a oferit prime de 1,3 milioane de dolari angajaților săi. Ce l-a determinat să facă acest gest

Miliardarul american Bob Parsons le-a oferit prime în valoare de 1,3 milioane de dolari angajaților săi. El a anunțat că va oferi aceste prime, după ce a Donald Trump a semnat legea reformei fiscale, care prevede scutiri generoase de taxe pentru cei mai bogați americani, relatează Forbes.com preluat de Libertatea.ro.

Bob Parsons, un susținător al acestei reforme și al președintelui Trump, a anunțat că le va oferi celor 725 de angajați prime substanțiale cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, cei care lucrează de mai bine de șase luni pentru companiile sale YAM Worldwide vor primi câte 2.000 de dolari. Cei care nu au încă șase luni vor primi 1.000 de dolari.

Miliardarul a spus că astfel vrea să celebreze faptul că Donald Trump a promulgat legea reformei fiscale, care a reprezentat prima victorie legislativă a președintelui american.

Noua reformă fiscală prevede scutiri generoase de taxe pentru cei mai bogați americani și reduceri mai mărunte pentru clasa de mijloc și pentru săraci. Aceasta a fost prima reformă semnificativă de acest fel făcută în SUA în ultimii 30 de ani.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.