Cadoul de Crăciun al „poporului american” pentru secretarul trezoriei din SUA – o cutie cu bălegar de cal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

De Sărbători, secretarul trezoriei din SUA, Steve Mnuchin, ar fi primit o cutie împachetată ca un cadou în care se afla bălegar de cal.

Potrivit departamentului de Poliţie din Los Angeles, un vecin a găsit pachetul de Crăciun abandonat în faţa casei sale sâmbătă seara şi a constatat că era destinat membrului din cabinetul lui Donald Trump, scrie AP.

Echipa departamentul de Poliţie din Los Angeles specializată în explozivi s-a deplasat acasă la bărbatul, care a sunat imediat autorităţile. Poliţiştii au deschis cutia şi au constatat că, înăuntru, se afla o grămadă de gunoi provenit de la cai. Conform AP, Poliţia a mai spus că pachetul a fost împachetat ca un cadou şi a fost marcat ca fiind de la „poporul american”.

Serviciile Secrete au preluat ulterior ancheta. Un purtător de cuvânt al Serviciilor Secrete a declarat că agenţia a fost conştientă de incident, dar a refuzat să facă alte comentarii.

Mnuchin şi soţia sa, Louise Linton, au fost sursa mai multor controverse anul acesta. Linton întrat într-o ceartă pe contul său de Instagram cu o femeie care a ridicularizat-o pentru că-şi menţiona brandurilor de haine pe care le purta. În cele din urmă, Linton a cerut şi-a cerut scuze. Iar în noiembrie, fotografiile cu Linton şi Mnuchin care s-au pozat cu bancnotele care conţineau semnătura lui Mnuchin, au devenit virale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...