(foto, video) Salvatorii și pompierii au pornit Caravana de Crăciun. 18 autospeciale vor „colinda” țara timp de două săptămâni

26047199_1927955450566569_4432285025457389939_n

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a dat start Caravanei de Crăciun. 18 autospeciale de intervenție ale pompierilor au pornit în coloană în seara zilei de 24 decembrie din sectorul Buiucani al Capitalei și s-au instalat în Piața Marii Adunări Naționale.

Sute de oameni au întâmpinat cu aplauze pompierii, care au aranjat mașinile pentru a fi admirate. Aceștia au adresat mesaje de felicitare cetățenilor, dar și camarazilor de peste hotare. De asemenea, pompierii le-au organizat copiilor veniți la distracție victorine și concursuri. După ce evenimentul a luat sfârșit toate autospecialele au pornit în țară pentru a duce cadouri copiilor.

 

Peste 100 de micuți din 33 de familii vor beneficia de daruri din partea salvatorilor. Pompierii vor împărți dulciuri, dar și vor instala în casele acestora detectoare de fum pentru a preveni izbucnirea incendiilor. Scopul Caravanei de Crăciun este de a instrui populația în domeniul apărării împotriva incendiilor și de a aduce magia sărbătorilor în căminele oamenilor. Campania IGSU va dura două săptămâni, timp în care oamenii ar putea primi pompierii în casele lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente