/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Tenismena Simona Halep a câștigat turneul demonstrativ din Thailanda

24 decembrie 2017, ora 15:36

Halep a confirmat jocul bun din semifinale şi s-a impus în faţa celei de-a patra jucătoare din lume în doar 61 de minute.

Românca a început foarte bine, cu break, apoi s-a desprins la 2-0, dar a urmat un recul şi Pliskova a reuşit egalarea, 2-2. Halep a reuşit un nou break, a făcut 4-2, a câştigat iar contra serviciului (5-2) şi a încheiat cu un ghem la zero, după 28 de minute.

În actul secund, Halep a debutat cu break, după două duble greşeli ale cehoaicei, şi-a consolidat avantajul, după care fiecare jucătoare şi-a făcut serviciul. Simona Halep a avut un moment de cumpănă în ghemul opt, la 4-3, salvând trei mingi de break, iar apoi a încheiat meciul pe serviciul Karolinei Pliskova (6-3).

Simona Halep are 5-1 în meciurile directe cu Pliskova, singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup, victoria de la Hua Hin nefiind luată în calcul.

În semifinale, Halep a învins-o pe britanica Johanna Konta (9 WTA) cu 6-3, 6-3, iar Pliskova a trecut de Jelena Ostapenko (Letonia/locul 7 WTA), câştigătoarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros, cu 6-1, 6-4.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram