(foto) Antonia, cadouri și decorațiuni magnifice. Peste 10 mii de oameni au venit la deschiderea Târgului de Crăciun de la Orhei

orhei8

Concert live cu trupa DoReDos și Antonia, decor desprins din povești, căsuțe din lemn împânzite cu diverse cadouri de sărbători și produse pentru masa de sărbătoare, decorațiuni magnifice, 4 tobogane imense de iarnă, patinoar, personaje din basme și desigur, Moș Crăciun și mii de vizitatori – acesta este tabloul pe scurt de la deschiderea celui mai frumos Târg de Crăciun din țară.

Aseară, în orașul Orhei, a fost instalată feeria și magia poveștilor. Oameni din toate colțurile țării s-au adunat în Parcul Ivanos pentru a fi prezenți la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sărbătorilor de iarnă – deschiderea Târgului de Crăciun, ediția a III-a.

orhei

Evenimentul a fost marcat printr-un program inedit de lumini și focuri de artificii, dar și un concert susținut de celebra artistă Antonia, care a încins publicul de la Orhei cu hiturile sale.

orhei2

Parcul Ivanos din Orhei a devenit neîncăpător pentru oaspeții veniți aici să vadă adevărata frumusețe a sărbătorilor de iarnă. Decorul și miile de ghirlande a transformat parcul într-o adevărată poveste sclipitoare de iarnă.

orhei3

Cei veniți la Târgul de Crăciun din Orhei nu au ezitat să-și facă plinul de la tarabele cu suvenire, împodobite cu mii de luminițe sclipitoare și decorțiuni.

orhei4

În timp ce unii s-au grăbit să cumpere tot felul de lucruri frumoase și originale expuse la târg, la prețuri mai mici decât pe piață, alții s-au distrat la cele 4 tobogonae imense de iarnă, aduse din Spania, Ucraina și Rusia și care sunt puse la dispoziția vizitatorilor, absolut gratuit.

orhei 5

Mai mult, printre mulțimea adunată la târg au fost și personaje din povești care i-au distrat pe cei mici.

O atmosferă degajată și veselă a fost și la Reședința lui Moș Crăciun. Peste o mie de copilași l-au vizitat aseară pe Moș Crăciun și i-au recitat poezii, i-au cântat și au primit cadouri, dar și au făcut coadă la patinoarul din cadrul Târgului, care anul acest este gratuit pentru fiecare.

orhei 6

În fiecare zi, până în data de 7 ianuarie, Târgul de Crăciun din Orhei își va bucura oaspeții cu un program cultural divers.

De asemenea, în fiecare seară, pe scena din aer liber amenajată în Parcul Ivanos, vor urca zeci de artiști autohtoni, dar și de peste hotare și peste 100 de actori de teatru și circ, dansatori de la Black & White, show-uri și petreceri cu DJ.

orhei 9

Astăzi, începând cu ora 17.00, în ajun de Crăciun pe stil nou, pe scena din aer liber vor cânta ansamblul Nemuritorii din România și Maria Iliuț.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente