/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Percheziții inopinate la Penitenciarul Pruncul. Ce obiecte interzise au găsit oamenii legii

missing
23 decembrie 2017, ora 10:56

Au fost ridicate următoarele obiecte: opt telefoane mobile, șapte cartele SIM, șapte încărcătoare pentru telefoane mobile, șapte litri de băutură alcoolică preparată în penitenciar, trei litri de basamac și două aparate pentru tatuaj, fiind întocmite materialele corespunzătoare.

De asemenea, în timpul efectuării perchezițiilor, de către angajații DIP a fost contracarată o aruncătură efectuată peste gardul instituției, cu conținut de 80 gr. masă vegetală de culoare verde. Pe cazul dat a fost imediat anunțată poliția pentru întreprinderea măsurilor conform legislației.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram