/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

METEO: Sâmbătă ne așteaptă vreme mohorâtă și precipitații slabe. Câte grade vom avea în termometre?

missing
23 decembrie 2017, ora 08:53

În nord va ninge slab întreaga zi. Dimineața va fi posomorât, însă la amiază soarele va încerca să mai dezmorțească atmosfera. Temperatura va oscila între -1 grad și 1.

În centru va fulgui slab doar de dimineață. Cerul se va menține înnorat întreaga zi și cu greu vom desluși câteva raze de soare. Dimineața va fi -1 grad, iar ziua 2.

În sud, cerul va fi stăpâniți de nori întreaga zi. Dimineața vor fi 0 grade, iar la amiază vremea va fi mohorâtă cu 4 grade în termometre.

La Chișinău va fi soare cu nori, iar la orele amiezii vom avea parte de picături de ploaie. Totuși, vremea se va încălzi simțitor față de ieri. La noapte vom avea -1 grad, iar ziua 2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram