/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Dodon - „Unionistul Anului”. Unioniștii de la ODIP i-au dus președintelui o „distincție”

22 decembrie 2017, ora 19:21

I-au cantat „Deșteaptă-te române” și i-au adus două garoafe – ca la mort. „Cadavru politic” – așa îl consideră unioniștii de la ODIP pe politicianul Igor Dodon. Tinerii au venit să-i înmâneze președintelui diploma „Unionistul Anului”.

Ne permitem să-l luam peste picior cu orice ocazie, pentru că el nu inspiră frică, oricât de rău și răspicat nu ar vrea să apară. Nouă ne trezește glumă și umor, nu ne este frică absolut deloc”, susține Vlad Bilețchi, președinte ODIP.

Nici de data aceasta Igor Dodon nu a iesit să-si primească distincția. În locul lui, în fata unioniștilor a ieșit consilierul Pavel Voicu. Nu au stat mult de vorbă. Consilierul doar le-a mulțumit pentru gest.

Mesajul a fost transmis domnului președinte. Dumnealui va primi decizia și va compara aceste cadouri dacă le numiți așa”, a declarat Pavel Voicu, consilier prezidențial.

Prin gestul lor, unioniștii au vrut să-i mulțumească președintelui Dodon, pentru că datorită ostilității lui față de Unire, numărul unioniștilor crește și devin tot mai solidari.

Eu am venit cu două flori, ca să-l stimulez pe Igor Dodon, că poporul îl vede altfel decât un președinte, dar ca un cadavru”.

Domnul președinte nu este președintele nostru noi îl considerăm „Mort”.”

E principalul promotor al unionismului, involuntar prin PR-ul negativ prin care a promovat ideea Unirii.”

Nu a rămas fără cadou nici Ion Ceban, purtătorul de cuvânt a lui Igor Dodon. Unioniștii i-au adus acestuia un terbușon pentru bere. Contactat pentru o reacție, Ion Ceban nu ne-a răspuns astăzi la telefon.

Reporter: Igor Grițco;
Imagini: Oleg Cozlov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram