Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi în prima zi de weekend

658x0_targ-de-craciun

E penultimul weekend din acest an, iar pentru unii dintre noi e prima zi de concediu sau vacanță. #diez a pregătit o scurtă listă de evenimente la care poți merge sâmbătă, 23 decembrie, ca să te relaxezi, să te încarci cu energie sau inspirație.

# Berry Christmas 2017

Pomușoarele Moldovei sunt vedetele unui eveniment de Crăciun. Cei mai buni bucătari-șefi își dau întâlnire la FOR A EVENT ROOM, str. Pușkin 12, în data de 23 decembrie, unde vor găti bucate deosebite cu pomușoarele locale congelate. Intrarea este gratuită! Detalii despre eveniment, aici.

# Feeria Darurilor 2017- târg de caritate

Vino la a VII-a ediție a Târgului de Crăciun „Feeria Darurilor”. Evenimentul va fi dedicat cadourilor pentru orice ocazie, iar banii adunați vor fi folosiți pentru a procura materiale de pictură pentru Alexandra Ecin, o elevă a Colegiului Republican de Arte Plastice ”A. Plămădeală”, rămasă orfană de ambii părinți. Detalii, aici.

# Târg de haine by Doina

Doina Ciobanu va aduce multe haine de care îți poate dori inima, rochii, paltoane, pantaloni, sacouri, piele, matase, diverse culori și accesorii. Prețurile la haine sunt de până la -70% reducere: de la 100 de lei până la 240 de euro, toate mărimile. Detalii, aici.

# Real Madrid – Barcelona

Iar dacă nu vreți să ratați un meci mult-așteptat dintre două echipe legendare – Real Madrid și Barcelona. Acesta va fi retransmis și în câteva localuri din Chișinău.

# Cum facem față stărilor depresive de sărbători?

Deși legenda și reclama spune că sărbătorile de iarnă aduc cu ele doar feerie, bucurii și momente pline de grație, sunt destul de mulți oameni care în această perioadă intră în stări depresive, devin mai triști, mai anxioși, încep să simtă mai acut singurătatea sau lipsa unei comunicări ce le-ar putea aducea împliniri. Specialiștii însă ne asigură că soluții însă există. Despre ele se va vorbi la al doilea „Brunch pentru minte”.

# Winter Charity Ball 2017

Comunitatea absolvenților programului FLEX, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Creativă și Gender-Centru, vă invită la prima ediție a WINTER CHARITY BALL: Masquarade, ce va avea loc la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” pe data de 23 Decembrie, între orele 17:00-21:00. Mai multe detalii despre eveniment, găsești aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente