Dragnea, despre legile justiţiei: Cred că preşedintele trebuie liniştit, mai ales că vin sărbătorile

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că ambasadorii României o să transmită cancelariilor europene şi Comisiei modificările traduse aduse legilor justiţiei, spunând că până acum nu a reuşit nimeni să identifice nici măcar un articol care să afecteze independenţa justiţiei. Dragnea a precizat că inclusiv preşedintele Klaus Iohannis „trebuie liniştit din acest punct de vedere, mai ales că vin sărbătorile“.

„O să transmitem tuturor ambasadelor şi Comisiei Europene materialul tradus pentru că trebuie să mai recunoaştem un lucru: până acum nu s-a identificat un articol care să spună că ăla în mod special afectează independenţa justiţiei. Eu cred că şi preşedintele trebuie liniştit, mai ales că vin sărbătorile”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că el este mulţumit de modificările aduse celor trei legi ale justiţiei. „Au fost dezbateri, unele chiar cântate în comisia specială, la care au participat reprezentanţi din foarte multe părţi ale acestui sistem, din partea reprezentanţilor magistraţilor. O mare parte dintre amendamente au fost propuse şi susţinute de asociaţiile magistraţilor (…) Am auzit şi criticile magistraţilor, am auzit şi susţinerile magistraţilor. Noi ne uităm şi într-o parte şi în alta”, a completat liderul PSD.

Referitor la nemulţumirile lui Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu faptul că modificările legilor justiţiei nu au fost suficient de ferme, liderul social-demcorat a spus că este foarte greu ca o lege sau un pachet de legi să mulţumească pe toată lumea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...