(video) Trei sportivi de performanță, reținuți pentru comercializarea drogurilor în valoare de 60.000 de lei

111111

Trei bărbați din Chișinău, cu vârstele de 21, 29 și 30 de ani, implicați în transportarea și comercializarea stupefiantelor pentru clienții cluburilor de noapte, au fost reținuți de ofițerii Direcției Antidrog. Suspecții practică bodybuildingul la nivel profesional, participând și la campionate internaționale.

În urma investigațiilor efectuate de ofițeri, s-a stabilit că sportivii au creat o rețea de distribuire a drogurilor în localurile de agrement din Capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul Republicii.

Pe 8 decembrie, într-o sală sportivă din sectorul Botanica, au fost reținuți doi dintre suspecți în momentul transmiterii unei cantități de 250 de pastile Ecstasy. Ulterior, au fost efectuate percheziții în automobile, domicilii și în clubul sportiv, unde unul dintre ei activa în calitate de antrenor.

Totodată, în sectorul Botanica al Capitalei a fost reținută încă o persoană, care era destinatarul a 300 de pastile Ecstasy. Destinatarul drogurilor se ocupa de comercializare, inclusiv în locurile de agrement și în cluburile de noapte.

În urma acțiunilor desfășurate de oamenii legii, au fost depistate și ridicate peste 300 de pastile Ecstasy, 30 000 lei și două automobile de lux de model BMW cu valoarea totală de aproximativ 20 000 de euro.  Aceste bunuri urmează să fie sechestrate.

Valoarea totală a stupefiantelor sechestrate și scoase din circuitul ilicit este de aproximativ 60.000 de lei.

Toate persoanele reținute au primit mandate de arestare pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente