(VIDEO) Ar fi sustras bunuri materiale dintr-un automobil din Capitală; Un tânăr, reținut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 29 ani, din orășelul Cricova a fost reținut, după ce ar fi pătruns într-un automobil și ar fi sustras bunuri materiale. Cazul a avut loc pe bulevardul Grigore Vieru din Capitală.

Potrivit poliției, individul ar fi pătruns într-un automobil de model „Toyota Yaris”, deteriorând parbrizul lateral, parcat în curtea unui bloc de locuit. În momentul pătrunderii acesta a fost observat de către proprietară, care a intervenit imediat, iar făptașul a fugit într-o direcție necunoscută. Asupra lui a fost depistat video registratorul sustras din automobil.

Făptașul și-ar fi recunoscut vinovăția. Anterior individul a fost judecat pentru pungășii, furturi și infracțiuni legate de droguri, iar recent a fost eliberat din locurile de detenție.

Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 de ore și este cercetat penal pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...