/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Kroll va veni la Chișinău la mijloc de ianuarie. Se va aproba strategia de recuperare a miliardului furat

missing
22 decembrie 2017, ora 10:40

„Vreau să aduc mulțumiri echipei că au acceptat și autorizat publicarea raportului Krool, spre deosebire de prima dată când a trebui noi să dezvăluim raportul fără permisiunea lor”, a spus Candu.

Întrebat de ce Șor se află încă la liberate, chiar dacă rapoartele Kroll arată că companiile lui Șor sunt implicate în frauda bancară, Candu a declarat: „Șor și-a primit prima condamnare în instanța de fond. Urmează Curtea de Apel, iar atunci instanța de judecată va fi executabilă, iar Șor va fi tras la răspundere penală”.

Menționăm că pe 21 decembrie Banca Națională a a publicat o sinteză a investigației fraudei bancare, pe care a primit-o împreună cu cel de-al doilea raport de la companiile Kroll și Steptoe & Johnson.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram