Vineri, ura e vineri! Vezi ce recomandări de evenimente ți-a pregătit #diez pentru acest sfârșit de săptămână

evenimente23
Foto: Léa Dubedout

Noi știm, știm foarte bine cât de mult ai așteptat acest sfârșit de săptămână.Ba mai mult, noi venim să ți-l colorăm cu o serie de evenimente frumoase. Mai jos găsești muzică, expoziții, teatru, degustări de vinuri și multe alte activități, tot ce trebuie să faci, e să alegi unde vei merge. E vineri – să înceapă distracția!

# Balul Brazilor de Crăciun

Cei mai frumoși brazi pot fi admirați mâine la un eveniment frumos. În cadrul evenimentului poți susține tinerii creativi ai țării, licitând un brad preferat.

Biletul include:
#Concert Live: Via Dacă
#Un bilet la tombolă cu super cadouri de la producători autohtoni
#Bun venit cu un spumant de la Apriori Wine
#Izvar de la Fautor Winery
#Plăcinte de la Gusto Pretzel
#Deserturi Tucano Coffee

Preț bilet: 175 lei
Număr limitat de locuri!

Mai multe detalii găsești AICI!

# De dragoste în prag de iarnă

Cel mai romantic artist din Republica Moldova, Vali Boghean, vine cu un concert de zile mari în toiul Sărbătorilor de Iarnă. Concertul intitulat „De dragoste în prag de iarnă” va avea loc la Palatul Național ”Nicolae Sulac” pe data de 22 Decembrie, ora 19.00. Vali Boghean Band, divers in stil și experimente muzicale a pregătit o mulțime de momente magice și emoționante în toiul Sărbătorilor de Iarnă cu multe piese noi ce ating inimile ascultătorilor, dar și piese bine cunoscute ale artistului.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Spectacolul „Numitorul comun”

„Numitorul comun” este un monospectacol (In Memoriam) inspirat din opera lui Eugen Cioclea – cel mai trist poet din Europa. Monospectacolul poetico-muzical va încânta publicul prin interpretarea actorului Andrei Sochircă și prin atmosfera inedită: „Se face seară iute. Chiuim. Cine mai e, pe unde-i, să răspundă! Ne-ar trebui un numitor comun de mai promite ceasul vreo secundă”, Eugen Cioclea.

Mai multe detalii găsești AICI!

# CULTure of Personality. Jay-Jay Johanson

Există hituri pentru un sezon și există piese nemuritoare. Astfel și cu personalitățile: personajul legendar inspiră ani la rând și creativitatea lui este atemporală. Jay-Jay Johanson, un blond scandinav, estet și decadent – muzician suedez, muzica căruia reprezintă Suedia la un nivel cu Roxette și The Knife. Deja de 20 de ani crează albume în stilurile trip-hop, synth-pop, electroclash și downtempo.

Închiderea sezonului CULT va fi un sfârșit muzical excelent al anului, iar organizatorii revin cu siguranță în anul viitor cu noi surprize și cea mai bună muzică.

Sunteți  așteptați pe 12/22/17 la Teatrum, ora 21.00 la CULTure of Personality (FC/DC). Rezervă-ți din timp o masă, pentru a fi cu siguranță la party. De asemenea, există invitații speciale care îți vor permite să te bucuri de un cocktail delicios de la barmani profesioniști. Invitațiile pot fi obținute de la membrii echipei CULT.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Ședința Elitară Ce? Unde? Când? XL

La data de 22 decembrie 2017, vineri, de la ora 17.30 la Erudit Club (str. Pușkin 52) va avea loc Şedinţa Elitară XL, organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Taxă de participare: Cei prezenți vor putea dona bani pentru fondul de premiere. Suma recomandată – 30 lei/persoană.
Vestimentaţie: Ţinută de seară, elegantă. Codul vestimentar este strict. Persoanele care nu vor respecta codul vestimentar nu vor fi admise.
Întrebări de la autori: Sunt binevenite întrebările expediate de autori pe adresa: spatarum PE yahoo PUNCT com (până pe data de 20 decembrie inclusiv)
Jucători: Pe parcursul serii, la masă se vor aşeza atât jucători prestabiliţi, cât şi câţiva jucători dintre cei prezenţi.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Mozambic Filarmonic în cadrul Festivalului IarnaRock

MOZAMBIC FILARMONIC își face apariția în cadrul Festivalului IarnaRock alături de:
#Domino (Romania)
#Busola (Moldova)
#Siaj (Moldova)
#Dandies (Moldova)
#The Wax Road (Moldova)

Mai multe detalii găsești AICI!

# Extravag(d)ance | Magic Flowers

Și extra și ex și dance și de toate pentru toți!
Vineri e cea mai potrivită pentru a lăsa toate problemele, toate gândurile și de a vă aduna cu prietenii într-o atmosferă BarBară alături de cei mai originali și ciudați în sensul muzical a cuvântului: DJ-ii MAGIC FLOWERS!

Intrare: 150 (2 drinkuri incluse)
Info and rsvp: 078 513 513

Mai multe detalii găsești AICI!

# Celebrăm succesele anului

Vino să deguști spumantele premiate la concursuri internaționale!
La 22 decembrie în incinta localului Fresco – Cafe & Vin market, vei avea ocazia să participi la o degustare cu 6 vinuri spumante asociate cu îmbinări elocvente, care nu vor lăsa nici o persoană indiferentă.

Mai multe detalii găsești AICI!

# SOD w/ Dubfound/ Holchin/ Andrey Djackonda/ Ygor/ Olandeep

Petrece o seară frumoasă acolo unde este muzică bună, dans și dispoziție pe măsură.

În program:
#Dubfound (Nurum / Swoon)
#Holchin (Cyclone)
#Andrey Djackonda aka Major-Minor (Conceptual Records)
#Ygor (SOLAR.)
#OLAN DEEP

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente