/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Plahotniuc, despre diploma lui Gaburici: Acum are ocazia să răspundă prin rezultate criticilor

missing
22 decembrie 2017, ora 07:45

„Mă uit acum cu uimire cum analiști sau jurnaliști care au făcut zid în fața lui, când era premier, ca să-l apere de atacurile legate de diploma respectivă, acum îl atacă pe tema asta. E un comportament cameleonic, unul tipic oportunist, care spune foarte multe despre seriozitatea acestor atacuri, dar și despre etica lor. În funcția în care a fost nominalizat, Chiril Gaburici are ocazia să răspundă prin rezultate acestor critici. Dar noi nu pentru asta l-am nominalizat, ci pentru a munci pentru rezolvarea unor probleme foarte importante din sfera economică și a infrastructurii, pe noi ne interesează capacitățile lui de a gestiona un domeniu atât de important ca cel al economiei și infrastructurii. Iar cetățenii sunt sigur că îl vor evalua, la fel, după rezultate”, a spus Vlad Plahotniuc.

Menționăm că liberalul Valeriu Munteanu i-a expediat o scrisoare deschisă lui Vlad Plahotniuc prin care îi cere să întreprindă toate demersurile politice și juridice necesare pentru ca Chiril Gaburici să nu fie numit în funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, asta după ce fostul premier și-ar fi falsificat actul de studii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram