(VIDEO) Un pilot militar american, convins că a observat un OZN în timpul unui zbor în 2004

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dezvăluirile că Pentagonul a desfăşurat în urmă cu câţiva ani un program secret de investigare a OZN-urilor au resuscitat discuţiile despre acest subiect în Statele Unite. Un fost pilot al marinei americane a relatat la CNN momentul în care a observat un astfel de obiect în timpul unui zbor în 2004, în vreme ce fostul oficial care a condus acel program s-a declarat convins de faptul că suntem vizitaţi de extratereştri. Oamenii de ştiinţă se îndoiesc însă că observaţiile piloţilor militari sunt într-adevăr o dovadă. „Chemaţi-mă când primiţi o inivitaţie la cină de la un extraterestru”, a replicat unul dintre cei mai cunoscuţi astrofizieni americani.

Înregistrare a pilotului în timpul zborului: E o întreagă flotă. Uită-te! Dumnezeule, toate zboară împotriva vântului. Vântul are 120 de noduri, la vest. Uită-te la chestia asta, se roteşte.

David Fravor, fost pilot al Marinei SUA: Se mişca foarte abrupt, ca o minge de ping pong ricoşând dintr-un perete. Apoi avea abilitatea de a plana deasupra apei şi să înceapă o ascensiune verticală, de la altitudine practic zero la 3.600 de metri şi să accelereze în mai puţin de două secunde şi să dispară. Este ceva ce n-am mai văzut în viaţa mea.

Vedeţi şi: Programul de zeci de milioane de dolari pe care SUA l-au dezvoltat pentru investigarea OZN-urilor

Luis Elizondo, fost oficial Pentagon, responsabil de programul OZN: Am identificat nişte, să le zicem, aparate de zbor foarte, foarte interesante, anormale. Obiecte care nu au servicii de zbor observabile, nicio formă de propulsie observabilă, capacităţi de manevră ce includ manevrabilitate extremă, dincolo de acceleraţiile suportate de oameni şi alte organisme, viteze supersonice, observabilitate scăzută, portanţă pozitivă, ce par să sfideze legile aerodinamicii. Aceste aparate de zbor, să le zicem aşa, prezintă caracteristici care nu sunt în inventarul american şi nici în al celorlate ţări, din câte ştim. Convingerea mea este că sunt dovezi convingătoare că s-ar putea să nu fim singuri.

Neil deGrasse Tyson, astrofizician: OZN înseamnă obiect zburător neidentificat. Este un termen foarte vag. Universul este plin de mistere. Doar pentru că nu ştim la ce ne uităm nu înseamnă că este vorba despre extratereştri inteligenţi veniţi în vizită de pe alte planete.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...