Pomușoarele Moldovei în lumina reflectoarelor. Cei mai buni bucătari-șefi din Chișinău își dau întâlnire la Berry Christmas

ty

Pomușoarele Moldovei sunt vedetele unui eveniment de Crăciun. Cei mai buni bucătari-șefi își dau întâlnire la FOR A EVENT ROOM, str. Pușkin 12, în data de 23 decembrie, unde vor găti bucate deosebite cu pomușoarele locale congelate. 

 

Scopul evenimentului este de a promova cu ajutorul bucătarilor autohtoni utilizarea pomușoarelor locale în domeniul HORECA.

La eveniment, deja s-au înregistrat 10 bucătari-șefi, din Chișinău. Fiecare dintre ei, va prezenta spre degustare și vânzare , între 3 și 5 rețete cu pomușoare locale congelate: coacăza neagră și roșie, mure , zmeura, agriș, vișine, struguri, căpșuni și zmeură.  Petru Chicu, Emil Bojescu, Ana Stratulat, Vitalii Voroncihin – sunt doar câțiva dintre bucătarii care vor lupta pentru titlul de „Cel mai bun bucătar șef”. La eveniment vor participa și zeci de producători autohtoni de pomușoare!BOJESCU OK BRAILEANU OK chicu dascalu DULCE HANNA IRINA CAZACU NELLY MACARI TUCANO (1) voroncihinmi piace

Toți vizitatorii de la eveniment vor putea să deguste și să cumpere bucatele lor preferate, iar ulterior vor vota „Cel mai bun bucătar al anului”.

Întrunirea bucătarilor este un eveniment Klumea, organizat pentru susținerea producătorilor locali de pomușoare precum și pentru a promova Pomușoarele Moldovei în meniul localurilor din Chișinău.

Intrarea la eveniment și degustarea bucatelor este gratuită!

Informații despre eveniment urmăriți pe pagina de Facebook.

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente