Premieră în Rusia: Un traficant de droguri a fost condamnat la închisoare pe viaţă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În Rusia, un traficant de droguri a fost condamnat la închisoare pe viaţă, acesta fiind o premieră pentru justiția rusă. O astfel de pedeapsă a fost aplicată liderului unei bande implicate în traficul de heroină, conform Ria Novosti.

Un tribunal din Moscova a condamnat liderul unei grupări implicate în traficul de droguri la detenție pe viaţă. Asistentul acestuia s-a ales cu 25 de ani de închisoare, în timp 30 de membri ai grupării au primit pedepse între 6 şi 14 ani de închisoare.

Capul bandei, împreună cu complicii săi, a adus în ultimii trei ani în Rusia aproximativ 700 de kilograme de heroină. Marfa a fost adusă în câteva tranşe mari, fiecare a câte 105 – 190 kilograme de droguri.

Drogurile ar fi fost transportate prin ţările Uniunii Economice Eurasiatice. Heroina a fost ascunsă în cutii cu pepeni și prune, cireșe, paleți și blaturi.

Liderul bandei a fost reținut încă din 2014, dar traficul de droguri din țările asiatice a continuat încă un an, până când ceilalți membri ai grupului au fost prinși.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...