07:29:35 25.04.2024
Stiri

După vizita lui Ilan Șor în Parlamentul European, un eurodeputat a venit la Orhei cu un CADOU

Social 21.12.2017 15:45 Vizualizări1410 Autor: Ziarul National
După vizita lui Ilan Șor în Parlamentul European, un eurodeputat a venit la Orhei cu un CADOU


Alberto Cirio, deputat în Parlamentul European, co-președintele Comisiei pentru integrare economică, armonizare juridică și convergență cu politicile UE în cadrul „Euronest”, membru al delegației din cadrul Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Moldova, întreprinde o vizită la Orhei.

Un comunicat de presă al Partidului „Șor” arată că eurodeputatul s-a interesat de „succesele realizate de echipa lui Ilan ȘOR pentru punerea în aplicare a proiectelor sociale și de infrastructură în oraș”.

„Eurodeputatul a dat o notă maximă pentru atitudinea autorității locale și a organizației politice conduse de Ilan Șor față de problemele reale ale cetățenilor de rând. S-a accentuat că anume abilitatea de a-și îndeplini promisiunile și de a soluționa anumite sarcini distinge politicianul eficient de cel palavragiu și birocrat. Domnul Alberto Cirio consideră că localnicii au un mare noroc de un asemenea primar, a cărui muncă este vizibilă, fiind omul faptelor și nu al vorbelor”, cităm din același comunicat.

Ilan Șor i-a vorbit oaspetelui din Parlamentul European despre programele sociale de la Orhei, inclusiv despre magazinele și locuințele sociale, achitarea alocațiilor pentru nașterea copiilor și altele.

„Șeful delegației europene a recunoscut că, în mod special, a așteptat să vadă proiectul unic din Moldova – Centrul de Plasament a animalelor fără stăpân, implementat timp de 2 ani la Orhei. Aflând despre acesta de la Ilan Șor, în cadrul vizitei lui din 4 octombrie la Parlamentul European de la Strasbourg, domnul Citio a dat o apreciere maximă abordării inteligente a unei astfel de probleme, cum este grija animalelor. În opinia sa, putem judeca despre nivelul de dezvoltare a societații și a orașului, observând anume cum sunt îngrijite animalele fără adăpost. Eurodeputatul a sprijinit eforturile autorității locale în problema dată și a promis sprijinul său pe viitor”, susține Partidul „Șor”.

Împreună cu Alberto Cirio, la Orhei a venit și Omar Oggero, reprezentantul companiei italiene „Morando”, specializată în producția de alimentelor de înaltă calitate pentru animale de companie, care a oferit în dar un lot de mâncare pentru animale marca „Morando”. Acesta a promis că va susține acest proiect și va colabora pentru dezvoltarea programelor de îngrijire a animalelor atât la nivelul Orheiului, cât și al întregii republici.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md