(VIDEO) Rețelele sociale, revoltate de experimentul lui Rogozin cu „înecarea” unui câine

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În rețelele sociale se discută intens despre experimentul barbar prezentat marți, 19 decembrie, de către vicepremierul rus Dmitri Rogozin președintelui sârb Alexander Vučić, care a vizitat Moscova săptămâna aceasta.

În cadrul proiectului rusesc de „respirație lichidă” a fost prezentat un experiment, în timpul căruia persoane în halate albe au „înecat” un câine.

Utilizatorii de internet considera experimentul tortura aplicata animalelor, numindu-i pe cercetători „fascinaţi”, scrie postul de televiziune „Dojdi”.

În videoclipul postat, un câine este băgat cu capul în jos într-un vas îngust, plin cu lichid saturat cu oxigen. „Lichidul intră în plămâni și se pare că animalul începe să respire lichid”, – le spune comentatorul celor prezenți, printre care Rogozin și Vučić.

Speriat, câinele încearcă fără succes să scape din apă, dând în panică din lăbuţe, dar apoi începe să respire sub apa cu botul deschis. După experiment, câinele este scos și scuturat tot cu capul în jos. Din gura animalului curge lichid. După ce câinele este șters cu un prosop, acesta începe să tuşească.

În tot acest timp, privind la patruped, Rogozin și Vučić râd satisfăcuţi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...