Celulele deţinuţilor Penitenciarului nr.13, întoarse cu fundul în sus. Cu ce obiecte interzise își mai ocupă timpul liber

21 decembrie 2017, ora 15:12

În privința acestor cazuri au fost întocmite toate materialele necesare în scopul adoptării unor decizii conform legislaţiei în vigoare.

În scopul respectării și executării cu strictețe a prevederilor legislației în vigoare, conducerea Departamentului Instituțiilor Penitenciare consideră prioritar intensificarea desfășurării controalelor și perchezițiilor inopinate în toate instituțiile de detenție din țară. În acest sens, serviciile abilitate vor desfășura o serie de acțiuni menite să excludă pătrunderea sau folosirea oricăror obiecte și substanțe interzise în detenție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram