04:54:02 25.04.2024
Stiri

Un apropiat de-al lui Renato Usatîi PĂRĂSEȘTE „Partidul Nostru”: „Renato a luat-o la fugă ca un laș ticălos…”

Politică 21.12.2017 12:20 Vizualizări2644 Autor: Ziarul National
Un apropiat de-al lui Renato Usatîi PĂRĂSEȘTE „Partidul Nostru”: „Renato a luat-o la fugă ca un laș ticălos…”


Activistul „Partidului Nostru” Felix Grincu, bănuit de escrocherie în proporții deosebit de mari, a adus mai multe acuzații la adresa conducerii „Partidului Nostru”, inclusiv liderului Renato Usatîi. Totodată, acesta, care de mai bine de un an se află în detenție, a spus că pune punct activității sale în „Partidul Nostru”. O declarație în acest sens a fost făcută prin intermediul unei scrisori postate pe facebook.

Potrivit lui Grincu, membrii „Partidului Nostru” au devenit „carne de tun” și „ostatici” ai ambițiilor personale ale lui Renato Usatîi. Mai mult, el precizează că persoanele apropiate azi de liderul „PN” sunt lași și geloși.

„Renato a luat-o la fugă ca un laș ticălos… Spuneți-mi, care a fost scopul protestelor noastre și ce scop au urmărit conducătorii noștri oare? Noi pur și simplu am fost folosiți din nou! De aceea, șansele la o victorie în anul 2018 la alegerile parlamentare sunt egale cu zero. Toată lupta „Partidului Nostru” demult s-a transferat de pe străzi în Facebook”, precizează el, citat de deschide.md.

Acesta mai spune că, atunci când a avut cel mai mult nevoie de suportul colegilor săi, nimeni din conducerea formațiunii nu i-a întins o mână de ajutor soției și copiilor săi.

„Eu am crezut că familia mea va fi înconjurată de grijă și susținere, dar în acest an nimeni dintre cei cinci vicepreședinți ai partidului nu au sunat măcar o dată să afle cum trăiește familia mea. De 8 martie, mii de femei din Moldova au primit flori și Mărțișori de la „PN”. Și doar soția mea nu a primit nimic. Zeci de membri ai partidului și-au făcut PR în timpul lichidării consecințelor calamităților din aprilie, dar nimeni nu mi-a sunat soția să se intereseze cum stau la ei lucrurile. Copiii mei minori singuri curățeau drumul de zăpadă. Renato cu lunile nu răspundea la telefon și SMS-utilor venite de la soția mea, motivând acest lucru prin faptul că nu are ce spune”, precizează Grincu.

Acesta scrie că, aflându-se în Penitenciarul nr.13, „PN” nu mai are nevoie de el și de alți „deținuți politici”. „Vă anunț că pun punct în calitatea mea de membru al „PN” și îmi exprim public nemulțumirea față de liderul acesteia, Renato Usatîi… De la arestarea mea a trecut mai mult de un an. Am sperat și am crezut că conducerea partidului va lupta pentru mine până la sfârșit, dar această luptă a fost doar la început, când ea a fost convenabilă pentru a acumula dividende politice”.

Grincu l-a numit pe Renato Usatîi drept un „laș și balabol (palavragiu)”.

Renato Usatîi nu a comentat, deocamdată, declarații făcute de Felix Grincu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md