00:11:22 26.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE // „Îmi depun mandatul din această FUNCȚIE-CHEIE în actul guvernării”

Politică 21.12.2017 12:01 Vizualizări4434 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Îmi depun mandatul din această FUNCȚIE-CHEIE în actul guvernării”


Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, a făcut publică o declarație după remanierile guvernamentale anunțate zilele trecute de liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, iar primul nu se va mai regăsi în Guvern.

„Îmi închei activitatea în calitate de ministru al Justiției. Vreau să mulțumesc tuturor pentru colaborarea fructuoasă ce am avut-o în această perioadă prolifică! În aproape 2 ani și jumătate, am reușit lucruri îndrăznețe, schimbări ambițioase și necesare, pentru ca cetățeanul să simtă schimbarea în actul justiției, iar dinamica pozitivă a încrederii cetățenilor noștri confirmă acest lucru.

Citește și: Decizie NEAȘTEPTATĂ, anunțată de Plahotniuc. „Vom începe anul cu un Guvern aproape integral TEHNOCRAT”. Leancă, Gaburici și Alexandru Tănase vor fi printre noii membri ai Executivului

Îmi depun mandatul din această funcție-cheie în actul guvernării, dar, în continuare, voi urmări, voi susține, voi fi aproape de voi și justițiabilii noștri, pentru a aduce la nivelul așteptării fiecăruia situația din domeniul ce-l reprezint și nu doar. Cu siguranță, este loc pentru mai bine și voi analiza cu mult interes cum sunt implementate reformele în plină desfășurare, cum prind viață recentele proiecte promovate de minister și Strategia de Dezvoltare a Sectorului Justiției”, a menționat Cebotari.

Anterior, Vlad Plahotniuc a anunțat că Cebotari va lucra în continuare în cadrul PD, unde ocupă funcția de vicepreședinte.

De menționat că, în calitate de ministru al Justiției, a fost desemnat fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase. Acesta, de rând cu alți miniștri desemnați săptămâna aceasta, urmează să fie acceptați de președintele Igor Dodon.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md