/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Compania Apple a recunoscut că a redus intenționat viteza de lucru a vechilor modele iPhone

missing
21 decembrie 2017, ora 12:30

Apple a explicat că această funcție a fost folosită în iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE. În plus, cu lansarea tehnologiei iOS 11.2 a devenit disponibilă pentru iPhone 7.

Potrivit companiei, funcția de încetinire este activată numai atunci când „este necesar să se prevină oprirea neașteptată a dispozitivului”. De-a lungul timpului, bateriile litiu-ion ale iPhone-urilor se uzează, din cauza faptului că, de exemplu, acestea se pot opri brusc la frig sau căldură.

Anterior, utilizatorii Reddit au descoperit că modelele iPhone mai vechi încep să lucreze mai lent cu actualizările de software. În același timp, utilizatorii au observat că, dacă înlocuiți bateria, atunci smartphone-ul începe să funcționeze din nou rapid.

După cum a subliniat TechCruch, utilizatorii au descoperit că reducerea vitezei dispozitivelor – este o acțiune de marketing a companiei, prin care obligă clienți să cumpere modele noi de telefoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram