Actualitate

HOROSCOP: 3 zodii care vor suferi cumplit în 2018. E cel mai negru an din viaţa lor

Taur

2018 are toate sansele sa se transforme in cel mai sumbru an din viata ta. Si trebuie sa fii pregatita sufleteste pentru asta asa incat vestile proaste sa nu te ia prin surprindere. O boala, fie ca e vorba despre tine sau despre cineva din familie, iti da viata peste cap. E multa durere la mijloc, iar tristetea provocata o vei depasi cu greu. Trebuie sa fii tare pentru a putea face fata tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniste si un strop de fericire.

Scorpion

2018 va fi un an trist, in care vei avea putine sanse sa te bucuri de lucruri frumoase. Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care iti creeaza frustrari sau chiar despre pierderea locului de munca, lucru care te demoralizeaza puternic. Ai parte si de o dezamagire puternica in dragoste. Persoana pe care o iubesti si pe care ti-ai dorit-o mereu langa tine devine rece si se distanteaza, lasandu-te singura si trista.

Berbec
Neintelegerile apar tot mai des in relatia pe care o ai, certurile si jignirile fiind cele care te determina sa iei o decizie grea, dar necesara. Situatia in sine iti va crea o serie de frustrari, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de deruta, in care nu vei sti incotro sa o apuci. Vei fi destabilizata complet, iar dincolo de asta vor aparea si probleme cu banii, lucru care va apasa si mai mult asupra starii tale generale.

rtv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *