Actualitate

Zodii care iubesc cu toată inima. Top cinci cele mai captivante zodii în iubire

1. Gemeni

Nimeni nu vrea să se îndrăgostească la fel de mult ca Gemenii, iar când o fac, este posibil să se îndrăgostească pentru totdeauna.

Sau cel puțin până când cineva le va înșela sau trăda încrederea, căci din acel moment, vor fi și primii care se vor prăbuși în cea mai cruntă depresie.

Gemenii își doresc o relație puternică și durabilă, bazată pe dragoste. Din păcate, viața nu ne oferă întotdeauna ceea ce ne dorim.

Gemenii trebuie să fie îndrăgostiți în mod continuu, iar atunci când nu sunt, se simt cu adevărat goi.

2. Săgetător

Credeți sau nu, marele arcaș este într-adevăr o persoană vulnerabilă, care vrea să se simtă îndrăgostită. Acest semn zodiacal riscă să se amăgească singur pentru perioade lungi de timp.

Asta înseamnă că dacă nu se simte iubit, va încerca să-și auto-afirme că totul este bine, doar pentru a lupta împotriva ideii că ceva ar putea să nu funcționeze cum trebuie.

Deși este adevărat că îi place să-și comunice sentimentele, nu vrea să audă nici o veste proastă, așa că preferă să creadă în deplin în dragostea pe care o au.

Nu îi place deloc să fie singur și preferă să rămână într-o relație sigură, bazată pe dragoste pasională și prosperă.

3. Balanța

Toți cei care cunosc o Balanță vor ști că este un semn senzual și flirtant, dând uneori impresia că ar putea fi chiar promiscuu. Dar Balanța este de fapt opusul.

Să fie într-o relație puternică cu o altă persoană este exact ceea ce-i oferă sentimentul de putere personală. Deși este adevărat că flirtează destul de mult, nu vrea să-și dilueze puterea intimă cu mai mult de o persoană.

Asta înseamnă că este monogamă prin natura sa. Are un puternic simț al corectitudinii și rareori ia în considerare infidelitatea.

Balanța adoră să fie îndrăgostită, căci se hrănește cu dragoste și este inspirată de aceasta.

4. Leu

Leul este unul dintre acele semne ale zodiacului care iubesc cu adevărat dragostea. Le place să o ofere, să se joace cu ea, să flirteze și să aibă o relație senzuală, puternică și bazată pe încredere.

Pentru un Leu, totul se referă la dragoste, și în ciuda stereotipului care spune că-și dorește să fie în centrul atenției și ca toată lumea să se îndrăgostească de el, acest nativ este destul de generos în a-și oferi dragostea, atunci când o și primește.

O persoană Leu se simte completă atunci când este îndrăgostită.

5. Berbec

Berbecul este un semn al focului și pe cât de insistent și inteligent este, pe atât ai putea crede că are nevoie de dragoste. Pare să-și fie auto-suficient și că nu are niciodată nevoie de nimeni pentru a se simți întreg.

Cu toate acestea, Berbecul are mare nevoie de a primi și oferi dragoste, iar atunci când simte iubire pentru cineva, devine dur și chiar periculos.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *