/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Ghimpu și Voronin, într-un gând. Cei doi politicieni cred că „tehnocrații” vor executa ordinele lui Plahotniuc

missing
20 decembrie 2017, ora 17:36

„Să ai doi prim-miniștri în componența actualului Guvern unul care a ajutat să se fure miliardul și al doilea care a zis ”când am venit eu bani în bancă nu mai erau” și s-au supus votului și s-au alocat încă 6,5 miliarde de lei”, susține Mihai Ghimpu.

„Minim, din toți reprezentanții, doi din vechiul-noul Guvern au fost implicați direct în furtul miliardului. Ei nu au răspuns pentru asta, dar acum au revenit în guvern. Se vede că nu au furat totul. Ce ține de numele noi în Cabinetul de Miniștri, a celor 4 persoane, ministrul Agriculturii, al Sănătății, Afacerilor externe, vicepremierul pe Reintegrare, mie personal nu-mi vorbesc de nimic”, a declarat Vladimir Voronin.

Potrivit lui Mihai Ghimpu, noua componență a Guvernului va rezista cel mult până la toamnă. „Aceste schimbări nu o să dea nimic. Argumentarea că e un guvern tehnocrat este o minciunică în care nu cred nici copiii. Fiindcă toate deciziile se iau la PDM pe care le dictează Vlad Plahontiuc. Nu cred că această schimbare va dura mult. Dă doamne să o ducă până la toamnă, dar nu cred”, a subliniat Mihai Ghimpu.

Ieri președintele democraților, Vlad Plahontiuc a anunțat că 7 din 13 membri ai Cabinetului de Miniștri vor fi schimbați. Printre miniștrii desemnați de PD se numără și trei transfugi din PLDM.

Reporter: Sergiu Niculiță
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram