Presa catalană scrie că Barcelona îl va aduce pe cel mai dorit jucător pe Camp Nou: 150 de milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trecerea lui Coutinho de la Liverpool la Barcelona a fost intens mediatizată în ultimele luni, însă pare că transferul se va realiza în cele din urmă. Presa catalană anunță că agenții brazilianului sunt în Barcelona și au negociat cu oficialii clubului catalan, iar în cele din urmă cele două părţi au bătut palma.

Așteptat cu brațele deschise de toți jucătorii Barcelonei, Coutinho ar urma să ajungă în această iarnă pe Camp Nou. Sau cel puțin asta susține sport.es, care preciezează că agenții jucătorului sunt în Catalonia și s-ar fi înțeles deja cu reprezentanții Barcelonei. „Toate părțile implicate au plecat cu zâmbetul pe buze de la restaurantul Ciudad Condal, acolo unde a fost însuși președintele Josep Maria Bartomeu” notează sursa citată mai sus.

După ce a refuzat pe rând oferte de 100 și 120 de milioane de euro, Liverpool ar fi acceptat o sumă de transfer care se ridică la 150 de milioane de euro, iar Coutinho ar urma să încaseze pe Camp Nou un salariu stagional de 12 milioane de euro. Nu sunt încluse aici și bonusurile de performanță, scriu catalanii. Starul sud-american ar urma să semneze o înțelegere valabilă pe 5 sezoane.

Agenții lui Coutinho au făcut în ultimele zile câteva drumuri între Barcelona și Liverpool pentru a pune la punct mai multe detalii și în cele din urmă părțile s-au înțeles. Trebuie precizat însă că Liverpool nu va primit banii într-o singură tranșă.

Dacă mutarea se va definitiva pentru 150.000.000 de euro, Coutinho l-ar devansa pe Dembele și ar deveni cel mai scump jucător din istoria formației de pe Camp Nou.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...