/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Candu, despre diploma de BAC a lui Gaburici: „Nici nu mai are rost să vorbim despre aceasta”

missing
19 decembrie 2017, ora 23:25

În privința acuzațiilor și a dosarului deschis pe numele lui Gaburici precum că și-ar fi cumpărat diploma de BAC, Candu spune că nu este relevant. „Nici nu mai are rost să vorbim despre aceasta. Orice faptă s-a prescris în timp, contează foarte mult rezultatele acțiunilor. Ar trebui mai puțin să ne axăm pe mesaje sensibile legate de un anumit subiect politic, dar să ne axăm pe profilul profesional al persoanei. Nu mai există nici un motiv să discutăm acest subiect atâta timp cât și avocații și tot restul atunci și-au spus cuvântul prin termen de prescripție. Există declarații făcute și de comunitatea internațională și de toți colegii la acea vreme. Să-i dăm șansă domnului Gaburici să demonstreze că poate să pună umărul și să ajute la dezvoltarea economiei R. Moldova prin experiența pe care o are”, a declarat Candu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Politicianu a mai spus că personal și-ar fi dorit să-l aibă în echipa sa, dar în Parlament nu-ți poți alege deputații.

TV8.md amintește că, marți, 19 decembrie, președintele PDM, Vlad Plahotniuc a anunțat că cinci miniștri vor fi demiși și înlocuiți cu alte persoane din mediul tehnocrat. Iar, alte două persoane au fost numite în funcție de vice-prim-miniștri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram