/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fericiți de sărbători. 100 de copii cu nevoi speciale vor primi daruri din partea Ambasadei Marii Britanii

19 decembrie 2017, ora 19:33

„- I-ai scris scrisoare lui Moș Crăciun? – Da! – Ce dorești să îți aducă? – Lego, deoarece eu sunt fană lego. Eu în fiecare zi mă uit la video-uri despre lego-uri”.

„Un ceas și un album să îmi scriu toate secretele”.

„- I-ai scris scrisoare lui Moș Crăciun? – Da, doar că eu nu o pot nicicum trimite, deoarece conține greșeli”.

Părinții sunt mândri de realizările picilor.

„Nouă ne-a plăcut foarte mult această sărbătoare. Pe noi ne invită în fiecare an la această sărbătoare și noi le iubim”.

„Este foarte interesantă pentru copii, noi deja suntem mari. Asta e sărbătoarea copiilor”.

„Foarte frumos! Nici nu m-am așteptat. Anul trecut a fost tăticul, anul acesta am venit eu. Mi-a plăcut foarte tare”.

La eveniment a fost prezentă și ambasadoarea Marei Britaniei.

„Le-am adus materiale artistice. Copiii sunt foarte creativi. Desenează, colorează. Dar le-am adus și plastilină, pentru a modela. Deoarece vine Crăciunul, am adus și fructe pentru ca ei să ducă un mod sănătos de viață”, spune Lucy Joyce, ambasadoarea Marii Britanii în Republica Moldova.

„Sărbătorile vor continua, iar mâine vom avea altă serbare pentru un al grup de 30 de copii, care vor veni să ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă”, a menționat Diana Covalciu, directorul centrului.

În total, în zilele următoare, aproximativ 100 de copii cu nevoi speciale din familii sărace vor primi daruri din partea Ambasadei Marii Britanii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Reporter: Beatrice Dornean
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram