/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Valeriu Ghilețchi, deputat: Grupul PPE susține noua componență a Guvernului

missing
19 decembrie 2017, ora 15:47

Președintele Grupului PPE a declarat că prin aceste remanieri în Executiv se finalizează reforma Guvernului pe care și-a asumat-o actuala majoritate parlamentară. „Am avut mai multe discuții cu colegii din Partidul Democrat în această perioadă. Astăzi am avut o ultimă şedinţă a coaliţiei de guvernare în care am convenit să oferim sprijinul politic noilor membri ai Cabinetului de miniștri”, a declarat Valeriu Ghilețchi.

Acesta a subliniat că Partidul Popular European din Moldova va fi reprezentat în Guvern de liderul formațiunii, Iurie Leancă, care a fost numit vicepremier pentru Integrare Europeană și de Eugen Sturza, ministrul Apărării.

„Domnul Leancă deține toată expertiza și experiența pe domeniul Integrării Europene, ceea ce-l face cea mai indicată persoană pentru această poziție. Performanța pe care a avut-o anterior atât în calitate de șef al diplomației de la Chișinău, cât și în calitate de prim-ministru ne face să privim cu mai multă încredere perspectivele Repubilcii Moldova privind procesul de integrare europeană”, a adăugat liderul Grupului PPE, Valeriu Ghilețchi.

Menționăm că astăzi au fost numite 7 persoane noi în componența Guvernului Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram