/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum s-a comportat avocatul beat care a tamponat două femei și cei doi copii imediat după accident

missing
19 decembrie 2017, ora 14:40

Din imaginile video publicate se vede că acesta se află în stare de ebrietate avansată și utilizează un limbaj nelicențios în raport cu martorii accidentului Potrivit procurorilor, bănuitul a ameninţat cu omor cîţiva civili, prin scoaterea din toc a armei de foc pe care o deţinea legal, imediat fiind imobilizat de agenţii de patrulare.

La fața locului a sosit și o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale celor patru persoane tamponate pe zebră.

Reamintim că, luni seara a avut loc un accident pe bulevardul Zelinschi din Capitală. Șoferul, care se deplasa la volanul unui autoturism de model „Suzuki Vitara”, nu a oprit la semnalul verde al semaforului. În consecință, acesta a tamponat patru persoane, printre care doi copii, care traversau regulamentar strada. Ulterior, șoferul a părăsit locul accidentului rutier.

Bănuitul s-a dovedit a fi un avocat din capitală, în vîrstă de 34 de ani, care a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore. Rezultatele testării alcooscopice au concluzionat că, la momentul accidentului, conducătorul auto avea concentraţia de alcool de 0,84 mg/l în aerul expirat.

Dacă va fi recunoscut vinovat, inculpatul riscă de la 4 la 8 ani închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram