/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un liberal îl acuză pe Ceban de minciună: Nu am aprobat lista funcționarilor care vor primi adaos salarial

missing
19 decembrie 2017, ora 11:51

Potrivit consilierului PL, în cadrul ședinței consiliului a fost aprobat suma totală pentru premiere si regulamentul în baza căruia funcţionarii vor fi evaluați, precizând că șefii de direcții vor decide cine va primi alocații și cine nu.

Menționăm că în cadrul ședinței a fost aprobat regulamentul privind acordarea premiului anual persoanelor care dețin funcții de demnitate publică și funcționarilor publici din cadrul subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice municipale și alocarea mijloacelor financiare pentru achitarea premiilor anuale. Acesta a fost aprobat cu 46 de voturi proiectul a fost votat ca bază.

Ulterior, s-a aprobat amendamentul: Direcția finanțe va identifica surse financiare pentru a acorda premiu anual în valoare de trei salarii pentru personalul tehnic și auxiliari din cadrul primăriei. Propunerea a venit de la Ion Ceban, consilier PSRM și a fost susținută cu 46 de voturi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram