/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Compania ucraineană care a transportat bradul la Chișinău va returna Primăriei peste 28.000 de lei

missing
18 decembrie 2017, ora 18:50

Companiei i-au fost înaintate cerințe de recuperare a tuturor banilor municipalității plătiți pentru acest brad, 15 mii de lei achitați pentru brad, la fel și suma cheltuită pentru transport 13.456 de lei. Avem o scrisoare din partea companiei care ne asigură că compania își asumă această responsabilitate, urmând a fi semnată o anexă la contract și banii urmează a fi recuperați”, a declarat Silvia Radu.

Amintim că, bradul a fost adus în PMAN la începutul lunii decembrie, fără crengi, și a fost dat la foc. Atunci, Silvia Radu l-a acuzat de sabotaj pe liberalul Valeriu Munteanu. Astăzi, primărita nu și-a mai amintit de acuzațiile proferate atunci la adresa lui Munteanu. Liberalul, însă, i-a transmis un mesaj pe Facebook. El susține că nu-i va cere Silviei Radu să-și ceară scuze pentru învinuirile nefondate aduse, dar crede că partidul de guvernământ, care, spune el, „a introdus-o pe geam la Primărie”, ar trebui să prezinte scuze locuitorilor Chișinăului pentru „operele manageriale” ale primăriței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram