/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Incendiu într-un bloc cu 16 etaje din Buiucani. Patru persoane blocate în lift, în pericol

missing
18 decembrie 2017, ora 18:27

Incendiul s-a produs pe strada Nicolae Costin din capitală. Salvatorii au evacuat mai multe persoane, inclusiv doi bărbați, o femeie și un minor blocați în ascensor.

De dimineață, cablurile de distribuție a energiei electrice de la etajul 12 până la 16 au luat foc. Vecinii spun că au alertat imediat pompierii.

Până când am sunat la pompieri, a luat foc panoul de distribuție a energiei de la noi de pe etaj. Împreună cu fiica am fugit repede”.

Vecinul de aici a început să bată în ușă și am ieșit noi dezbrăcați. Care fugeau cu copiii, care la grădiniță, care la școală. O fumăraie mare, nu puteai să respiri”.

Focul nu a ajuns la apartamente, dar 9 etaje au rămas fără electricitate.

Lumină până în timpul de față nu avem, frigiderele se dezgheață de acuma”.
Nu avem nici lumină, telefonul nu lucrează”.

La câteva ore de la producerea incendiului, la fața locului au venit electricienii de la Gas Natural Fenosa pentru a reface circuitul.

„Vom depune toate eforturile pentru a lichida consecințele. 00.38

Cauzele exacte ale izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

Reporter: Veronica Vacari
Imagine: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram