/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Accidentul tragic de la Sărata Galbenă: Încă o persoană a decedat la spital. Cauza preliminară a incidentului

missing
18 decembrie 2017, ora 17:54

„Șoferul mașinii de model Volkswagen Transporter a declara că din cauza carosabilului impracticabil și pentru că nu a efectuat viteza necesară condițiilor meteo din această dimineață, practice a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind camionul. El practice și-a recunoscut vina,” susține Vlad Burac, ofițer de presă IGP.

În pe urma accidentului, doi minori și doi adulți au ajuns la spitalul de Urgență Hînceşti. Potrivit medicilor de la spital, unul din aceștia a decedat la spital. La moment persoanele internate sunt în stare stabilă și se află sub observație. Autoritățile urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.

Reamintim că, în această dimineață salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea mai multor persoane prinse între fiarele unui microbuz. Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 6.54 min. Din prima informație s-a stabilit că un microbuz de model „Volkswagen T4” și un autocamion de model „DAF” s-au ciocnit. Salvatorii IGSU au intervenit pentru descarcerarea a două femei decedate și alte patru persoane rănite. Intervenția pompierilor a fost orientată la deblocarea victimelor prinse în fiarele microbuzului.

Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram