/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Și-au tras prime de Crăciun. Fleaș, Gamrețchi, Chirtoacă și Grozavu rămân fără adaos salarial la sfârșit de an

missing
18 decembrie 2017, ora 19:18

Dorin Chirtoaca, Nistor Grozavu, Alexandru Fleas, Igor Gamrețchi, Oleg Poiată și alții ar putea rămâne fără adaosuri salarial.

„Am aici cauzele penale una peste alta, inițiate sau deja în instanța de judecată pentru care, mă scuzați dar nu pot să ridic mâna”, a declarat consilierul PSRM Ion Ceban.

„Îmi voi retrage candidatura, dacă se rezolvă problema receptivă pentru înaintare la oricare tip de premii”, a menționat Nistor Grozavu, viceprimarul de Chișinău.

În cele din urmă, propunerea a fost votată cu câteva amendamente. Potrivit unuia dintre acestea, Direcția financiară va trebui să identifice surse pentru a acorda premii nu doar funcționarilor, ci și personalului auxiliar al Primăriei.

„Cine sunteți voi, măi, fățarnicilor ca să decideți o mie, două cât e premiul cela pentru oamenii ăștia. Cine ești tu Ion care ai apartament de 200 de metri pătrați ca să decizi soarta lor ca să ai un premiu de 2.000 de lei”, a adăugat Ion Cebanu, consilier PL.

„După conducerea liberalilor nici un brad mai mare de 10 m nu a rămas prin păduri”, a subliniat consilierul PCRM Vasili Chirtoca.

Lista persoanelor care vor primi aceste premii salariale va fi întocmită de conducerea fiecărei instituții în parte. Potrivit funcționarilor, angajații Primăriei capitalei și ai subdiviziunilor instituției nu au mai primit prime salariale din 2013. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram