/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Dorin Chirtoacă s-a întors din România și a mers la judecătorie pentru a întoarce pașapoartele

18 decembrie 2017, ora 14:51

Amintim că, săptămâna trecută instanța de judecată i-a permis edilului suspendat al Capitalei să părăsească țara în perioada 13 – 17 decembrie. decizia magistratului a fost luată după ce Dorin Chirtoacă a depus o cerere prin care a solicitat să i se permită să meargă la înmormântarea Regelui Mihai I.

Dorin Chirtoacă se află sub control judiciar până la 9 ianuarie 2018. Primarul suspendat este bănuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, dar și de prejudicierea bugetului municipal cu aproape 66 de milioane de lei. Acesta se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram