/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Situația în Chișinău ca urmare a condițiilor meteo. Autoritățile au intervenit cu 500 tone material antiderapant

missing
18 decembrie 2017, ora 13:04

Muncitorii de la “Exdrupo” au acționat prioritar, pe străzile principale, pe cele pe care circulă transportul public și pe căile de acces către suburbii. Astfel, drumarii din capitală și-au început intervenția duminică, ora 20:00 cu 34 de autospeciale. Pe parcursul nopții, de asemenea s-a intervenit cu utilajele cu lamă și sărăriță, fiind utilizate circa 500 tone material antiderapant.

Serviciile abilitate de profil fac apel către conducătorii auto pentru a ocoli, pe perioada căderii precipitațiilor până la intervenția serviciilor, străzile în pantă în special str. Ganea, str. Timiș, str. Poștei, str. Vadul lui Vodă, str. Paris, str. Căușeni și stradela Uzinelor.

La rândul lor, angajații Regiei locativ-comunale lucrează de la ora 24.00, cu 13 utilaje HACO, care stropesc trotuarele cu antiderapant lichid. Pe parcursul nopții, s-a intervenit cu 22 de tractoare cu plug și perie. De asemenea, de la ora 05.00, muncitorii ieșit la curățat zăpada de la intrările în scări, platourile de gunoi, trotuare, stații și trecerile pietonale.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul actualelor condiții de circulație, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram