11:19:44 29.03.2024
Stiri

FOTO // Autobuzul de Crăciun al Partidului „ȘOR” a pornit prin satele din raionul Orhei

Social 15.12.2017 13:07 Vizualizări1933 Autor: Ziarul National
FOTO // Autobuzul de Crăciun al Partidului „ȘOR” a pornit prin satele din raionul Orhei


Cele 74 de localități din raionul Orhei vor fi vizitate pe parcursul lunii decembrie de Autobuzul de Crăciun al Partidului „ȘOR”, formațiune condusă de primarul municipiului Orhei, Ilan Șor. Astfel, copiii și locuitorii raionului Orhei vor simți „magia sărbătorilor de iarnă și vor primi daruri”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

Potrivit organizatorilor, „autobuzul magic” de Crăciun pornește din Orhei, iar în fiecare localitate vor ajunge artiști, Moș Crăciun, Crăciunița, pomul de Crăciun și, daruri.

„Caravana de sărbătoare aduce cadouri și bucurie în localități, inclusiv se inaugurează un pom de Crăciun, dăruit locuitorilor din partea partidului. Cu muzică și felicitările lui Moș Crăciun și ale Crăciuniței, sunt aprinse luminițele pomului, iar în cadrul evenimentului copiii recită poezii, cântă și dansează împreună cu oaspeții. Mai mult, Moș Crăciun împarte daruri și dulciuri fiecărui copil, după care evenimentul culminează cu focurile de artificii”, se arată în comunicatul formațiunii.

Sursa citată a mai adăugat că în fiecare dintre satele vizitate până acum de autobuzul magic al Partidului „ȘOR”, la eveniment se adunau până la 250 de copii.

„Potrivit locuitorilor și utilizatorilor rețelelor sociale, în R. Moldova încă nu au existat astfel de proiecte. Pentru prima dată locuitorii din mediul rural, care sunt lipsiți, de obicei, de bucuria unei mari sărbători comune, au posibilitatea să admire miracolul Crăciunului, sărbătoare care unește și oferă surprize plăcute”, se mai arată în comunicatul de presă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md