14:35:48 19.04.2024
Stiri

Halep a cerut mai mulţi bani şi a fost „trădată” pentru o rivală

Sport 18.12.2017 09:00 Vizualizări3052 Autor: Ziarul National
Halep a cerut mai mulţi bani şi a fost „trădată” pentru o rivală Sursa: digisport.ro


Simona Halep şi-a pierdut cel mai important dintre sponsori, Adidas, iar acum există o serie de zvonuri despre motivele care au dus la această ruptură. Cea mai vehiculată variantă e că sportiva noastră a cerut o sumă considerată prea mare, în condiţiile în care şi Muguruza a vrut să beneficieze de mai mulţi bani. Din câte se pare, iberica va continua totuşi cu brandul german.

Conform informaţiilor de pe site-urile de profil, campioana noastră primea un milion de euro/an pentru a purta echipamentul cunoscutei firme, însă, fiind numărul unu mondial, a avut, în mod firesc, pretenţii mai mari. Asta pentru că actualul contract fusese negociat în 2014. Atunci Simona a jucat finala de la Roland Garros, cu Sharapova, dar nu prezenta vreo garanţie pe termen lung. Între timp, sportiva noastră a demonstrat o constanţă incredibilă, devenind şi numărul unu mondial.

Conform welovetennis.fr, există zvonuri că Simona ar fi vrut o remuneraţie mai mare, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul Garbinei Muguruza. Se pare că Adidas a considerat că iberica e mai interesantă din punct de vedere al marketingului şi a decis să satisfacă doar doleanţele uneia dintre primele două clasate în ierarhia WTA.

„Simona Halep a cerut prea mulţi bani de la brandul german, care nu a putut să satisfacă pretenţiile financiare atât pentru Muguruza, cât şi pentru româncă”, notează welovetennis.fr.

Halep îşi caută deja un nou sponsor de echipament, iar această misiune nu ar trebui să fie una foarte dificilă, având în vedere că vorbim de numărul unu în lume. Anterior contractului cu Adidas, Simona a purtat echipament Lacoste.

Sursa: digisport.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md