/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/SONDAJ/ Pentru ce partid nu ar vota moldovenii în nici un caz, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare

missing
17 decembrie 2017, ora 14:18

Potrivit rezultatelor, pentru PDM nu ar vota în nici un caz aproximativ 32% din populație, pentru PL nu ar vota aproape 29%, iar pentr PCRM circa 20%. Cele trei partide sunt urmate de PCRM, PAS și PEEM, iar la capătul listei sunt paziționate PLDM, Partidul Politic Șor și PUN.

Potrivit Barometrului Opiniei Publice, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri, 46% din populație sunt absolut siguri că s-ar prezenta la vot, iar circa 14% au indicat că mai curând nu vor veni la urnele de vot. Întrebați cu ce partid vor vota, 26% au indicat PSRM, iar 12,3% – PAS.

Sondajul a fost realizat în luna 18 noiembrie – 5 decembrie pe un eșantion de 1113 persoane, la comanda Institutului de Politici Publice și are o marjă de eroare de 2,8%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram