/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Chile: Cinci morţi şi 15 dispăruţi după o alunecare de teren provocată de ploile torenţiale

missing
17 decembrie 2017, ora 13:25

Precipitaţiile puternice au antrenat umflarea unui curs de apă şi au provocat o alunecare de teren care a lovit localitatea Villa Santa Lucia, un sat izolat, cu doar 300 de locuitori, aflat în regiunea Los Lagos la aproximativ 1.100 km sud de capitala Santiago, conform unui oficial din cadrul Ministerului chilian de Interne.

În cadrul unei conferinţe de presă preşedintele chilian a anunţat că au murit cinci persoane, dintre care două femei care au fost identificate, un turist şi alte două persoane care nu au fost încă identificate. Alte 15 persoane sunt date dispărute iar 8 au fost rănite, dintre care 4 se află în stare gravă.

Aproximativ 20 de locuinţe au fost total distruse, la fel ca şi câteva vehicule şi instalaţiile de electrificare ale localităţii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram