15:35:26 28.03.2024
Stiri

FOTO // Cupluri de vedete care s-au DESPĂRŢIT înainte de a se căsători

Monden 17.12.2017 11:01 Vizualizări2913 Autor: Ziarul National


FOTO // Cupluri de vedete care s-au DESPĂRŢIT înainte de a se căsători sursa: eva.ro

Dragostea vedetelor este capricioasă şi de multe ori se termină prost. Uneori, însă, o despărţire nu pune capăt unei poveşti frumoase de iubire - ca o scânteie care aprinde un foc ce părea să se stingă, dragostea izbucneşte din nou atunci când totul părea terminat între doi oameni frumoşi şi celebri.

În lumea plină de despărţiri şi de divorţuri a vedetelor există şi poveşti cu o continuare fericită, a cuplurilor care s-au căsătorit după ce mai întâi au trecut printr-o despărţire. Iată poveştile lor!

Pink şi Carey Hart

Cei doi sunt cel mai bun exemplu că o despărţire poate întări şi mai mult un cuplu. Iar ei au trecut prin mai multe astfel de episoade. S-au cunoscut în 2001, iar în 2003 s-au despărţit. După un an, s-au împăcat, iar în 2005 Carey a cerut-o de soţie. S-au căsătorit în ianuarie 2006, dar după doi ani s-au despărţit, iar cântăreaţa lansa celebrul hit cu care îşi lua revanşa, „So What”.
În 2009, Pink şi Carey au anunţat că sunt din nou împreună. Ei au urmat mai multe şedinţe de terapie de cuplu, iar acum au doi copii, Willow şi Jameson, şi sunt o familie fericită.

Justin Timberlake şi Jessica Biel

Cei doi nu vorbesc public despre relaţia lor, dar în 2011 Justin a mărturisit cât de greu i-a fost după despărţirea de Jessica. Cei doi au început să se întâlnească în 2007 şi s-au despărţit în martie 2011. Câteva luni mai târziu, în iunie, Timberlake a acordat un interviu emoţionant revistei Vanity Fair, în care vorbea despre ce înseamnă Jessica pentru el. „Ea e singura şi cea mai importantă persoană din viaţa mea. În ăştia 30 de ani ai mei, ea e cea mai specială persoană, bine? (...) N-aş vrea să vorbesc despre ea, pentru că este dureros pentru mine”, a spus cântăreţul.
Din fericire, cei doi s-au împăcat în octombrie 2011 şi s-au căsătorit în octombrie 2012.

Adam Levine şi Behati Prinsloo

Astăzi au o familie frumoasă şi fericită, dar în 2013 s-au certat şi păreau că nu mai vor să audă unul de altul. S-au cunoscut în 2012, după ce Levine s-a despărţit de prietena lui Prinsloo, fostul model de la Victoria's Secret, Anne Vyalitsyna. Levine şi Prinsloo au fost împreună până în mai 2013, când el a început să se vadă cu supermodelul Nina Agdal, cunoscută pentru apariţiile în Sports Illustrated. Această aventură n-a durat mult, iar în iulie 2013, Levine şi Prinsloo s-au împăcat, apoi s-au logodit.
Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar în septembrie anul trecut s-a născut fetiţa lor, Dusty Rose. Acum aşteaptă încă un copil.

Megan Fox şi Brian Austin Green

Unul dintre cele mai frumoase cupluri tinere de la Hollywood, Megan şi Brian au avut ceva de furcă până când s-au cuminţit şi au rămas împreună. S-au cunoscut în 2004, când ea avea doar 18 ani, iar Green - 30. S-au logodit în 2006 şi părea că se vor căsători, dar trei ani mai târziu s-au despărţit.
Megan era atunci vedeta seriei „Transformers” şi imediat au apărut zvonuri potrivit cărora ruptura a fost provocată de infidelitate. Actriţa a explicat însă că motivul este mai simplu: „Căsătoria nu este un obiectiv realist pentru cineva care are 23 de an, asta-i tot”.
Despărţirea lor a fost însă de scurtă durată, iar cuplul s-a căsătorit în 2010, când Megan Fox avea 24 de ani. În 2012 s-a născut fiul lor, Noah, iar în 2014 a venit pe lume al doilea lor băieţel, Bodhi.
În 2015 au avut din nou probleme în căsnicie, când actriţa a depus actele de divorţ, dar după un an ea a rămas din nou însărcinată şi a renunţat la procesul deschis. Megan a născut o fetiţă, Journey, iar de atunci ea şi Brian par mai uniţi ca niciodată.

Kate Middleton şi Prinţul William

Au avut probabil cea mai frumoasă nuntă din lume, dar puţini îşi mai aduc aminte că legătura lor a fost pe punctul de a se rupe pentru totdeauna cu ceva timp înainte de a ajunge în faţa altarului.
Kate şi William s-au cunoscut în 2003, când erau studenţi la Universitatea St Andrews din Scoţia. Relaţia lor a durat patru ani, apoi s-au despărţit. La vremea respectivă, casa regală britanică nu a comentat acest episod, dar o carte biografică susţine că interesul presei, programele lor încărcate şi apariţiile lui William cu alte femei la nişte petreceri ar fi provocat separarea. „Amândoi eram foarte tineri... eram diferiţi şi ne căutam drumul în timp ce ne maturizam, am avut nevoie de puţin timp şi a fost mai bine”, a explicat William pentru Asociaţia presei britanice.
Din fericire, perechea s-a refăcut în iunie 2010, iar un an mai târziu s-au logodit. Acum au doi copii şi îl aşteaptă pe al treilea.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md