Recomandări #diez pentru duminică, 16 decembrie. Evenimente culturale, târguri și shopping

christmas-2971961_960_720

Ultima zi din weekend trebuie să se încheie numaidecât cu dispoziție fermecată. Noi cunoaștem de ce aveți nevoie pentru a atinge culmea fericirii. Zis și făcut. iată ce evenimente mega interesante vă recomandăm pentru ziua de duminică, 16 decembrie.

# Târgul Național al Covorului „Covorul Dorului”, ediția a IV-a

Dragi prieteni, vă invităm să participați duminică, 17 decembrie, între orele 11:00-16:00, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, la Târgul Național al Covorului cu genericul „COVORUL DORULUI”, ediția a IV-a. 
Târgul Național al Covorului, ediția a IV-a, este alcătuit din trei componente de bază: 

#1) Covorul Tradiţie;

#2) Covorul Contemporaneitate;

3) Covorul Prieten.

Pe durata evenimentului vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere de creaţie, să procure cadouri celor dragi de la Iarmarocul meșterilor populari din cadrul Târgului de Crăciun, dar şi să savureze diversitatea bucătăriei tradiţionale.  Moderatorii tțrgului vor fi Lili Lozan și Eugen Bulgaru.

INTRAREA ESTE LIBERĂ! Detalii pe Facebook.

# Delicii pentru masa de sarbatoare

Vă invităm la o nouă lecție unde învățăm să schimbăm monotonia rețetelor pregătite de fiecare dată pe ceva nou și deosebit. Organizăm o lecție de gătit bucate numai bune de așezat pe masa de Crăciun. Te invităm la un masterclass în cadrul căruia vom pregăti rețete din bucătăria europeană, care vor cuceri atît prin gust cît și aspect.  Participarea costă 400 de lei. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la nr. de telefon 061106834 sau scrie-ne la adresa [email protected]. Nu ezita să accesezi și pagina de Facebook a evenimentului.

# Acțiune de caritate „Cadou de Crăciun pentru copii”

Asociaţia Republicană a Tinerilor Pacifişti „Pentru pace în Moldova” anunță o acțiune de colectare a cadourilor, jucăriilor, rechizitelor școlare, cărților și a altor produse înafară de cele ușor alterabile pentru 30 de copii din familii cu venituri mici din satul Corpaci raionul Edineț. Orice persoană fizică sau juridică poate lua parte la acțiune. Colectarea cadourilor se efectuează până la data de 22 decembrie 2017 la adresa: Chișinău, str. Ismail 21, birou 10. Tel. 060 590 690. Vezi AICI mai multe detalii.

 

# Atelierul de Creație „Mi Piace”

Pe data de 17 decembrie vă așteptăm la „Atelierul de Creație” pentru copii!
În program sunt incluse:
#Un masterclass ghidat de Irina Țurcan, meșter emerit al Moldovei. Confecționăm coronițe de Crăciun.
# Prânzul „Kids Friendly”, unde picii vor interacționa cu prietenii lor noi.
Prețul biletului este 250 de lei. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook.

# Spectacolul Urme de baltag

Premiera acestui spectacol va avea loc în această sâmbătă și duminică, la Teatrul Epic de Etnografie și Folclor Ion Creangă. Piesa Urme de baltag” este montată de vlogherița și actrița Victoria Roșca care este pentru prima dată în calitate de regizor. Veniți pe strada Ghioceilor 1, la ora 15:00. Rezervări bilete la numărul de telefon 068 999 399, prețul -50 de lei.. Detalii AICI.

#Târgul „Family Winter Gifts” ( II-a ediția )

Am decis să venim în ajutorul dvs. cu alegerea cadourilor și a cumpărăturilor în ajunul sărbătorilor. Așadar, revine ediție a doua a Târgului Family Winter Gifts”. Aici vor fi expuse doar lucruri de iarnă pentru întreaga familie. Cadouri, lucrări Hand-Made, accesorii, haine și tot ce pate fi primit în dar. Târgul va avea loc pe data de 17, duminică, între orele 10:00-16:00, în restaurantul, Golden Lion, Green Holl (sala mare) de pe adresa bd. Moscova 17/3. Pentru cumpărători intrarea este GRATUITĂ. Mai multe detalii despre târg găsiți aici.

# Retro Party

După cum e tradiția la FIVE karaoke&Pub, în fiecare zi de duminică, se organizează RETRO PARTY!!! Ce vă așteaptă?

# Muzică LIVE în stil retro

#Atmosferă retro

#Fotograf profesional

#Welcome drink

#Dansuri retro

#Concursuri cu cadouri

Rezervează acum masa la numărul de telefon (373)79 618 608. Pentru informații suplimentare găsiți aici.

# Wine Friendly „Armonia Gusturilor”

Vinuri excelente, produse din struguri de soiuri autohtone, îmbinate perfect cu bucate fine, gătite de chefi celebri – aceasta este rețeta noii ediții „Wine Friendly”, cu genericul „Armonia Gusturilor”. Pe data de 17 decembrie, pasionații de cultura vinului sunt invitați la un nou eveniment „Wine Friendly” care va avea loc la Propaganda Cafe. „Wine Friendly” este parte a campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului”, care cuprinde mai multe evenimente tematice, fiind desfășurată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV). Prețul biletului: 250 de lei. Informații suplimentare găsiți aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente