Ronaldo a vorbit despre trofeele pe care le-a câștigat; Care este preferatul său

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este trofeul pe care îl prețuiește cel mai mult, pe măsură ce Real Madrid va disputa în curând finala Mondialului cluburilor contra lui Gremio Porto Alegre, la Abu Dhabi.

Portughezul a avut o carieră încărcată cu trofee atât la echipele de club cât și la prima reprezentativă a Portugaliei, ba chiar câștigând recent cel de-al cincilea trofeu Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a admis că succesul înregistrat la Euro 2016, când Portugalia a câștigat competiția, a însemnat mai mult decât orice trofeu revendicat la nivel de club. El a câștigat, de asemenea, patru trofee Liga Campionilor, unul cu Manchester United (2008) și trei cu Real Madrid (2014, 2016, 2017).

Ronaldo speră să adauge sâmbătă un alt succes la Cupa Mondială a Cluburilor, în finala pe care o vor juca împotriva lui Gremio. ”Câștigarea Campionatului European a fost cel mai special trofeu. Este ceva la care speram să se întâmple. Ne-am dorit asta de ani de zile, este primul titlu al echipei naționale portugheze și de aceea a fost foarte incredibil”, a declarat Cristiano Ronaldo pentru FIFA.

Ronaldo a recunoscut, de asemenea, că rivalitatea pe care o împărtășește cu Lionel Messi îl împinge și mai mult să-și îmbunătățească jocul de la an la an.

„Întotdeauna am vrut să-mi las amprenta în lumea fotbalului și am făcut-o. Am scris un capitol în istoria fotbalului, câștigând atât de multe titluri. Fiind ca și Messi, un fotbalist care urmărește să câștige premii individuale. Rămân motivat pentru că îmi place ceea ce fac, îmi place să joc fotbal și încerc să mă bucur. Dar ceea ce încerc cel mai mult este să-i fac pe oameni și pe colegii mei să se bucure de fotbal”, a încheiat Ronaldo.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...