/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Ana Munteanu, câștigătoarea Voce României, și-a lansat prima piesă

missing
16 decembrie 2017, ora 17:13

Cântecul a fost publicat pe canalul de youtube al companiei Universal Music Romania.
Muzica: Roland Kiss, Serban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy
Text: Ana Maria Stancu, Alexandru Stancu, Andrei Tiberiu Maria
Artwork: Alexandru Lupas

Amintim că, Ana, eleva lui Smiley a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea „Vocea României”. Este prima dată în istoria concursului, când o basarabeancă este desemnată câștigătoare. Tânăra, pe lângă trofeu, a câștigat și suma de o sută de mii de euro.

Într-un interviu acordată ziarului „Adevărul“, câştigătoarea a mărturisit că va investi banii în cariera şi studiile ei muzicale, dar şi ale fraţilor săi. De asemenea, tânăra îşi doreşte foarte mult să-şi ajute familia să se mute la Bucureşti. „Vreau să devin o profesionistă în acest domeniu, un artist“, a punctat Ana.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram