Cea mai bună REȚETĂ de ciocolată de casă. Ingredientul secret. Gata în 20 de minute
Ciocolata de casă este un adevărat deliciu. Pentru o savoare deosebită, în loc de alune se pot pune nuci, caju, migdale, merișoare sau alte fructe uscate sănătoase.
Rețeta este simplă și este gata în 20 de minute.
Ingrediente:
•180 g zahăr
•120 g unt
•270 g lapte praf
•50 g cacao
•50 g alune de pădure, migdale, merișoare, caju
•100 ml apa
1. Se amestecă laptele și cacao, după care se cern într-un vas.
2. Apa și zahărul se fierb pentru a obține un sirop care se lasă pe foc șase minute din momentul în care da în clocot. Se va obține un sirop mai gros care se ia de pe foc și în care se pune untul și se amestecă topindu-l.
3. Siropul cu unt se toarnă peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun și alunele mărunțite puțin și se mixează bine.
4. Se toarnă compoziția într-o tavă tapetata cu hârtie de copt, se nivelează și se lasă la rece 4-5 ore.
Sursa: realitatea.net
Igor Grosu: „Parlamentul acum pregătește toate demersurile necesare pentru a stabili data referendumului și a alegerilor prezidențiale pe 20 octombrie 2024. E timpul ca și în Constituție să fie scris clar că locul nostru este în UE”
Trei creșe noi, deschise în nordul R. Moldova: „Insuficiența creșelor este una dintre cele mai mari bariere pentru mame de a se reintegra pe piața muncii și de a obține independența financiară”
Ministrul Andrei Spînu: „Salariile feroviarilor pentru luna decembrie au fost PLĂTITE datorită unui credit de la Loteria Națională a Moldovei”