(FOTO) Cum arată cea mai mare cafenea din lume, deschisă de Starbucks

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Starbucks a deschis marţi o nouă locaţie în Shanghai, China, care poartă numele de Starbucks Reserve Shanghai. Noua locaţie este de 300 de ori mai mare decât o cafenea medie, relatează Business Insider.

Locaţia are spre vânzare băuturi gourmet, cum ar fi ceaiuri infuzate cu azot şi un bar de la care se poate servi cafea, care este lung de 88 mp.

Singura locaţie Starbucks deschisă se afla în Seattle, Washington. Succesul pe care l-a avut cafeneaua în anul 2014, a demonstrat că brandul Statbucks are potenţial şi a început să deschidă locaţii de lux peste tot în lume.

Printre băuturile gourmet se numără ceaiurile infuzate cu azot şi o băutură produsă prin extragerea aromei din frunzele de ceai individuale, cu ajutorul aburului.

Clienţii pot vedea cum se prăjeşte cafeaua, într-un butoi cu două etaje, care cântăreşte 40 de tone.
Starbucks a încheiat un parteneriat cu lanţul de panificaţie italiană, Princi în 2016, cu intenţia de a servi mâncarea în locaţiile din localitatea Shanghai şi de a deschide mai multe astfel de locaţii în întreaga lume.

În plus, pe lângă băuturi, clienţii pot servi şi produse pregătite în casă. Starbucks declară că intenţionează să deschidă până la 30 de astfel de locaţii.

În 2018 se vor deschide încă două locaţii, în Milano şi New York, iar la Tokyo şi Chicago se vot deschide în 2019. Starbuck Reserv Shanghai este cea mai mare locaţie pe care o deţine brandul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...