/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova”: Peste 700 de oferte de joburi cu salarii mai mari de 4000 lei

missing
15 decembrie 2017, ora 16:20

La târg și-au anunțat participarea peste 100 de angajatori, care vor oferi circa 700 locuri de muncă. Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum industria alimentară, industria textilă, IT, educație, vânzări, marketing, finanțe, contabilitate, achiziții, logistică, serviciu clientelă, inginerie, resurse umane etc.

Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova” se desfășoară pe platforma www.e-angajare.md în perioada 18-24 decembrie 2017. În comparație cu alte târguri tradiționale, la acesta ai posibilitatea de a participa de acasă, în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță. Așadar, pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colț al luminii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită.

Aflată la cea de-a XIV-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 27000 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram